300-szor édesebb mint a cukor
Gyakorlatilag 0 kalória
Nem emeli a vércukor szintet
Nem okoz fogszuvasodást
Összes előny megtekintése   »
Hívjon vagy írjon,
ha kérdése van:
70/7733 170
info@stevia.city.hu

Vélemények

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Varga Zsanett - Tatabánya

„Néhány éve kezdtem el fogyasztani a Steviát a cukor helyett. Nagyon megszerettem, hiszen egészséges, és valami csodálatos ízt kölcsönöz!”

Garamszegi Krisztina - Üröm

„Nagyon meg vagyok elégedve az Önök termékével! A családban a cukrot Steviával helyettesítjük. Sokkal egészségesebb, mint a hagyományos cukor. Két gyermekes anyukaként nagyon örültem, hogy végre valami természetes és egészséges anyagot tudok adni a gyerekeknek. Külön öröm, hogy mivel némi túlsúllyal is küszködtem, a Stevia segített leadnom pár kilót. A közérzetem is megváltozott! Köszönöm, csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Kincses Karola - Budapest

„Egyszserűen imádom a Steviát. Olyannyira szeretem, különösképpen az ízét, hogy eljutottam odáig, hogyha elmegygek otthonról akár dolgozni, akár a családdal valamerre, viszek magammal Steviát. Az egyik legjobb döntés, az egészség megőrzése céljából az, hogyha a cukrot felváltjuk Steviával!!!!”

Baranyai József - Szolnok

„ A feleségem cukorbeteg. Amikor diagnosztizálták nála a betegséget, nagy bajba kerültünk otthon, hiszen korábban egyáltalán nem figyeltünk oda a cukor megfelelő mennyiségű fogyasztására. A diabétesz után alternatívákat kellett keresnünk. Így jutottunk el a Steviáig, amely nálunk nagyon bevált: egészségesebb és biztonságosabb a cukornál, cukorbetegek nyugodtan fogyaszthatják és ráadásul egészen különleges ízvilágot kölcsönöz az ételeknek, italoknak. A feleségem mellett mostmár Én is áttértem a Steviára. El se tudnánk képzelni az életünket nélküle!”


Mauro Alvarez - Ph.D., Brazília

„Tudosként 15 éve foglalkozom már a Stevia biztonságosnak mondható fogyasztásával. Kutatásaim után kijelenthetem, hogy a Stevia nyugodtan fogyasztható ételként (a levele) és ételekhez hozzáadott ízesítőként. A Stevia az emberi szervezet számára biztonságos és jótékony anyag, véleményem szerint tökéletes édesítőszer cukor és egyéb mesterséges édesítők helyett.”

Kocsis Benedek - Agárd

„Csak egy gyors megjegyzést szeretnék tenni. Mindenkinek ajánlani tudom, hogy próbálja ki a Steviát. Senki nem fog csalatkozni! Nincsen kibírhatatlan utóíze sem, és pillanatok alatt feloldódik, kifejtve hatásait. Imádom a terméket!”

Fekete Szabina - Egerszalók

„Egy kiváló termék jó áron rendelhető meg egy kiváló oldalról. A kisszállítás pontos, precíz és gyors. Kell ennél több?!”

Nagy Anett - Budapest

„43 évse vagyok. Az orvosom azt mondta, hogy fibromyalgia betegségben szenvedek (aki még nem hallott róla: egy krónikus izomláz-szerű fájdalommal járó mozgásszervi betegség, közepes életkorú nőknél jelentkezik leginkább). Igencsak összetett okai vannak a betegségnek, és a háziorvos arra kért, hogy hagyjam el elsőként a mesterséges édesítőszereket és a cukrot. Ő ajánlotta alternatív édesítőként a Steviát. Kipróbáltam, és bevállt! Lényegében jobban érzem magam; azt hiszem okos döntés volt, hiszen miután ismertette a Steviát és annak hatásait, nagyon megbántam, hogy nem hallottam róla korábban!”

Stephanie Salyers - Dallas

„A Stevia egy fantasztikus termék... és sokkkal de sokkal egészségesebb mint bármely más édesítő/cukorpótló! Szerintem mindenkinek ki kellene próbálnia!”

Katona Júlia - Érd

„Temérdek terméket kripóbáltam már a konyhában, és általában csalatkoznom kellett. Egészen addig kísérletezgettem, mígnem eljutottam a Steviáig. Az íze remek, és még az ára is a megfizethető kategóriába tartozik. Elhatároztam, hogy rendszeres megrendelője leszek az Önök termékének.”


Rob McCaleb, elnök, Herb Research Foundation

„A Herb Research Foundation, számos kutató, és több millió – főleg Japán – ember szerint a Stevia különösképpen édes, kalóriamentes és biztosnágosan fogyasztható gyógynövény. Ezek a tulajdonságok tették népszerű édesítőszerré!”

Kis Károly - Budatétény

„Sziasztok! Először akkor találkoztam a Steviával, amikor rendeltem egy kisebb mennyiséget a termékből. Amint kipróbáltam, azonnal megszerettem. Manapság már rendszeresen használom édesítőként a teához, kávéhoz, vagy például a reggeli műzlimhez is. Csodás az íze és egészséges is; vhogy jobban érzem magam, mióta Steviát fogyasztok cukor helyett. Nekem bevált, próbáljátok ki Ti is!”

Mauro Alvarez - Ph.D

1989-ben írt válasza levélben arra, hogy az USA Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Felügyelet (FDA) az emberi szervezet számára nem biztosnágos gyógynövényenk nyilvánította a Steviát. „Az FDA vagy nem vizsgálta felül kellőképen a kutatási eredményeit, vagy pedig sajnos azt kell hogy mondjam, hogy az FDA tudósai felelőtlenek és hozzá nem értők. Az is lehetséges, hogy olyan csoporosulásokhoz tartoznak (Dr. Alvarez a cukorgyártókra gondolt feltehetőleg), amelyenk érdeke, hogy ezt a csodás gyógynövényt távol tartsa az amerikai polgároktól. Olyan biztosnági és egészségügyi problémákat kreálnak, amelyek nem is léteznek. A Stevia kiváló édesítő, és egészséges a szervezetre nézve is! Ennyi a lényeg!”

Ágoston Bence - Budakalász

„A Stevia egyszerűen fantasztikus, csak úgy mint az Önök kedvessége és a kiszolgálás/szálíltás gyorsasága!”

Molnár Sándor - Debrecen

„Amióta Steviát fogyasztok cukor helyett, 1 év alatt több mint 30 kilót fogytam. A Stevia egészségesebb sokkal mint a hagyományos édesítőszerek, ráadásul nem emeli meg a vércukorszintetn és kalóriamentes is. Amit régebben cukorral ízesítettem, azt ma már Steviával teszem. Teljesen elhagytam a cukrot! Láss csodát, megérte, hiszen elértem az ideális testsúlyomat. Köszönöm Stevia!”

Virág Evelin - Budapest

„Már régóta használok Steviát. Ugyan nem szerettem soha sem az édesítőszereket, azonban a em vagyok a kávémba mindig tettem egy cseppnyi cukrot/édesítőszert. A természetesség rabja lettem, mióta megismertem a Steviát. Annyira megszoktam, hogy nem is érzek semmilyen furcsa ízt, pláne nem mellékízt! Tisztán növényi eredetű, 0 kalória van benne. A táskámban most is van egy tablettás doboz, sehova indulok el nélküle. Abiztsora megyek; hogyha valahol megkínálnak egy csésze teával, kávéval akkor is legyen nálam a jól bevált Staviából!”


Károlyi Zsuzsa - Magyaralmás

"Körülbelül két éve használom a stevia termékeket. Amióta II-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak nálam. A javasolt gyógyszeres kezelést visszautasítottam, haladékot kértem. Átrendeztem az étkezésemet, és cukor helyett elkezdtem a Steviát fogyasztani. Egy hónap múlva orvos nem akart hinni a szemének, mert az éhgyomri cukrom 5,2 volt a 12 helyett! Ezen felbuzdulva mindenkinek ajánlani kezdtem, már az unokámnak is ezt adjuk. Nála csecsemőkor óta probléma, hogy a kis mája nem akart rendesen beindulni, tej érzékeny és nagyon sokszor van torokgyulladása. Amikor megvan fázva és fáj a torka, akkor a nyelvére szoktam stevia szirupot cseppenteni és kérem, hogy szopogassa el. A torokfájás ellen is bevállt nálunk!"

Keresztúri Imre - Kecskemét

„Cukorbeteg vagyok, így nagyon oda kell figyelnem a táplálkozás milyenségére és mennyiségére. Fontosnak tartom ,hogy fogyasztom a Stevia kivonatait, hiszen bizonyított, hogy ez a gyógynhatású készítmény képes egyensúlyba tartan ia vércukorszintet, és biztos lehetek benne, hogy a vércukrom nem fog az egekbe szökni. Nyugodt szívvel lecseréltem az eddig használt édesítőszereimet, cukrok helyett már csak Steviát használok. Nem is tudom, mi lenne velem Stevia nélkül!”


Kocsis Benedek - Agárd

Csak egy gyors megjegyzést szeretnék tenni. Mindenkinek ajánlani tudom, hogy próbálja ki a Steviát. Senki nem fog csalatkozni! Nincsen kibírhatatlan utóíze sem, és pillanatok alatt feloldódik, kifejtve hatásait. Imádom a terméket!”

Tovább az Összes véleményhez »
Hívjon vagy írjon,
ha kérdése van:
70/7733 170
info@stevia.city.hu
Stevia
Kutatási Eredmények
Tovább »